De efficiëntste manier om uw onbetaalde B2B facturen te innen

2 stappen in 3 minuten tijd. Zo snel zijn uw onbetaalde facturen in veilige handen van onze experts.

Ontdek de voordelen
award image

Meerdere facturen tegelijk

U wilt uw onbetaalde facturen graag zo snel mogelijk betaald zien. Bespaar alvast tijd en laad meerdere facturen in één simpele stap in op Solvacheck. U kan één of meerdere facturen voor eenzelfde of meerdere klanten simultaan uploaden. Zo verliest u geen tijd door uw ondernemings- of factuurnummer, bedrag, vervaldag … in te geven. Snel en efficiënt.

Geen intikwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring in OCR (Optical Caracter Recognition) lezen en verwerken we uw facturen op geautomatiseerde wijze. Dat betekent dat we uw nodige gegevens automatisch ontvangen en u die dus niet manueel moet invullen.

We zetten sterk in op de ontwikkeling van de OCR technologie. Op basis van duizenden eerder verwerkte facturen hebben we de technologie verder verfijnd. Daardoor kunnen wij elke factuur betrouwbaar uitlezen. Dat bespaart u het onnodige intikwerk. We vragen enkel uw contactgegevens. Heel gemakkelijk, snel en 100% veilig.

Geen voorafbetaling

U betaalt ons geen voorschot bij de opstart van het dossier. We voeren voor de opstart een grondig solvabiliteitsonderzoek uit die ons vertelt of uw klant voldoende solvabel is om uw facturen te betalen. Van zodra uw klant de factuur betaald heeft, ontvangt u van ons de hoofdsom van de factuur, inclusief BTW. Alle gemaakte kosten, worden aangerekend aan uw klant. Zo houdt u uw cashflow onder controle.

Voorafgaande solvabiliteitscheck

Weet u niet of uw klant de factuur wel kan betalen? Geen nood. Voor we een dossier opstarten gaan voor u de kredietwaardigheid en solvabiliteit van uw klant na. Dat voorkomt ongewenste verrassingen en onnodige dure procedures.

Een analyse van de solvabiliteit van een onderneming of eensmanszaak is maatwerk en kan niet zomaar worden vervangen door een algoritme (al dan niet op basis van de neergelegde jaarrekening van uw debiteur).

Ons uniek solvabiliteitsonderzoek op basis van publieke en niet-publieke bronnen geeft ons een volledig zicht op de solvabiliteit van uw klant. Voor die uitvoering doen we een beroep op een gespecialiseerd gerechtsdeurwaarderskantoor die de solvabiliteit van uw klant ook ter plaatse zal inschatten, de dienst voertuigen raadpleegt en ook beslagberichten, het kantoor rechtszekerheid, het kadaster, het hypothecair uittreksel en de RSZ consulteert.

Lees meer over onze unieke solvabiliteitscheck.

Door vakexperts

Solvacheck is een initiatief van Intolaw Advocaten. We zijn al jaren gespecialiseerd in debiteurenbeheer, waaronder de invordering van facturen. Onze samenwerking met een gespecialiseerd gerechtsdeurwaarderskantoor en onze verworven inzichten, zorgen ervoor dat we de ideale partner zijn.

De afgelopen vijf jaar ontvingen wij al meer dan 35 000 facturen, zijn er meer dan 12 500 dossiers opgestart en vorderden we ruim 10 miljoen euro aan facturen in.

Onze deskundige dienstverlening groeit voort uit een naadloze koppeling van onze jarenlange ervaring en onze expertise in nieuwe technologieën.

Ik ben al overtuigd, en u?

Alexander Schmitt
Alexander Schmitt
CEO - Authority BVBA
Het is efficiënt dat ik verschillende facturen in één beweging kan opladen. Dit bespaart mij veel tijd.
Olivier Vaud
Olivier Vaud
Founder - Sport Creativ
Vroeger moest ik een Excel van mijn onbetaalde facturen aan mijn advocatenkantoor bezorgen. Nu moet ik enkel het bestand slepen in de website en klaar is kees… Veel sneller.
Généreux Oushoorn
Généreux Oushoorn
AKSIS interieur en Afwerking BVBA
Bedankt om mij een beeld te geven van de kans op recuperatie van mijn facturen. Vroeger zei mijn gerechtsdeurwaarder, “eerste betekenen, dan betalen”.
Gregory Mestdagh
Gregory Mestdagh
Intercare NV
Sinds vele jaren kunnen we rekenen op de professionele aanpak van Intolaw voor de inning van onze onbetaalde facturen!