Solvacheck is een initiatief van Intolaw Advocaten

Sinds 2010 zijn we een gevestigde waarde in het debiteurenbeheer. Met een sterke expertise en een deskundige dienstverlening.

award image

Solvacheck is een initiatief van Intolaw Advocaten. In 2010 richtten Pieter Goetghebeur en Jeroen Vande Sijpe het Advocatenbureau Intolaw op en al snel breidde het zich uit met kantoren in Gent, Brussel en Luik. Met een sterk team van 20 advocaten zijn we uitgegroeid tot een van de meest gevestigde waardes in 
België.

Sinds 2010 zijn we dan ook al actief in de markt van het debiteurenbeheer. Intolaw is een katalysator voor innovatie in de legal market. We geloven dat innovatie gestuwd wordt door drie factoren: technologisering, de centralisatie van de klant en de beschikbaarheid van big data.

Ons doel is het recht toegankelijker maken. Met Solvacheck slaagt Intolaw er opnieuw in om een nieuwe standaard te zetten in het debiteurenbeheer. Door de volledige automatisatie van de administratie, de lage kostprijs en de solvalibiliteitsanalyse zorgt Solvacheck ervoor dat u veel sneller en efficiënter zal overgaan tot invordering van uw facturen.

Voor de innovatieve technologie achter Solvacheck deden we een beroep op Contract.Fit. Het bedrijf ontwikkelde een OCR technologie en met behulp van machine learning blijven we onze concurrenten voor.
Heeft u vragen of opmerkingen? Laat ze ons weten of vul het formulier in. We verlenen u graag informatie.